Ben jij op zoek naar iemand die met je meedenkt over personele vraagstukken, of juist een setting waarin zorgmedewerkers uitgedaagd worden om kritisch te kijken naar eigen handelen en (weer?) op zoek te gaan naar hun passie? Of heb je misschien een vraagstuk vanuit de organisatie en wil je je medewerkers daarbij betrekken? Ik werk vanuit Zorgen Met Zorg projectmatig aan het verhogen van het werkplezier van de zorgmedewerkers rondom deze vraagstukken. Dit is niet alleen maar gezellig, maar gaat ook de diepte in. Samen met de zorgmedewerkers ga ik middels een vooraf opgestelde structuur aan de slag om zo samen tot een uitkomst te komen die voldoet aan de doelen. Dit doe ik volgens verschillende leuke nieuwe methodieken, in een open en veilige omgeving.

Waar staat een Zorgen Met Zorg project voor?

Zorgen met Zorg neemt kwaliteit, positiviteit en ontwikkeling als kernthema’s in ieder project. Omdat deze thema’s op dit moment soms onbedoeld onderbelicht zijn ligt de focus op het bewustmaken van de medewerker als het gaat om hun eigen kwaliteiten. Onderwerpen als communicatie, samenwerken en beroepshouding kunnen hierin aan de orde komen. Dit geldt voor zowel werknemers/organisaties als werkgevers/managers in de zorg.

Het blijven uitdagen en ontwikkelen van jezelf is cruciaal verbonden met jouw werkgeluk. Daarom wil Zorgen met Zorg juist daarin een stimulerende, activerende en motiverende rol spelen. Het doel is om jou met nóg meer plezier dit mooie beroep te laten uitoefenen!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Kun jij ook hulp gebruiken bij het aanpakken van een hierboven genoemd thema of een ander thema dat leeft op jouw werkplek in de zorg. Of zoek je iemand die je kan helpen bij het uitdenken en/of oppakken van een project? Ik sta hier altijd voor open!

Neem via het contactformulier contact op om de mogelijkheden te bespreken.